Polityka prywatności

 

 

Polityka prywatności


§1. Administratorem danych pozyskiwanych za pośrednictwem sklepu internetowego jest właściciel sklepu.
§2. Sklep internetowy działa zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (t. jedn. Dz.U. z 2002 r., nr 101, poz. 926 ze zm.) oraz ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. nr 144, poz. 1204 ze zm.).
§3. Administrator uprawniony jest do ujawnienia danych osobowych wyłącznie podmiotom upoważnionym na podstawie właściwych przepisów prawa.
§4. Właściciel sklepu zobowiązuje się do ochrony przekazywanych przez Użytkowników danych osobowych przed utratą, zniszczeniem, ujawnieniem, dostępem osób niepowołanych lub niewłaściwym ich wykorzystaniem.
§5. Administrator danych osobowych przetwarza je wyłącznie w celu realizacji umów zawieranych za pośrednictwem sklepu internetowego.
§6. Użytkownik podaje swoje dane osobowe potrzebne do rejestracji dobrowolnie.
§7. Użytkownik ma prawo wglądu oraz modyfikacji swoich danych osobowych w każdym czasie, jak również żądania ich usunięcia z bazy danych . W celu realizacji tych uprawnień. Użytkownik może skontaktować się ze Administratorem sklepu wysyłając e-mail na adres: biuro@meblezkalwarii.pl  lub listownie na adres Sprzedawcy: Pamil-Meb s.j., ul. Krakowska 73A, 34-130 Kalwaria Zebrzydowska

 

 

 

Polityka plików COOKIE'S


§1. W celu zapewnienia Ci wygody i bezpieczeństwa podczas przeglądania naszego serwisu, korzystając z naszej strony bez zmian ustawień przeglądarki, wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies.
Nasza witryna stosuje nstępujące rodzaje plików cookies:

  • Utrzymanie danych statystycznych
  • Utrzymanie ustwień i postanowień użytkownika
  • Podtrzymanie sesji użytkownika
  • Zbieranie danych analitycznych oraz statystycznych

§2. Użytkownik może zmieniać sposób korzystania z plików cookie przez przeglądarkę, w tym blokować lub usunąć te, które pochodzą ze stron. W tym celu należy zmienić ustawienia przeglądarki. Większość przeglądarek oferuje możliwość akceptowania lub odrzucania wszystkich plików cookie, akceptowania tylko niektórych rodzajów albo informowania użytkownika za każdym razem, gdy strona internetowa próbuje je zapisać. Użytkownik może również z łatwością usuwać pliki cookie, które zostały już zapisane na urządzeniu przez przeglądarkę.

Szczegółowe informacje o zarządzaniu plikami cookies:

 

Urządzenia mobilne:

 

 

Flash cookies

 

Serwis WWW firmy Adobe zawiera informacje o sposobie usuwania i wyłączania plików cookie odtwarzacza Flash w konkretnych domenach: http://www.adobe.com/products/flashplayer/security.

Należy pamiętać, że ograniczenie korzystania z plików cookie odtwarzacza Flash prawdopodobnie wpłynie na działanie aplikacji opartych na technologii Flash.

 


Jeśli używasz przeglądarki innej niż wyżej wymienione skontaktuj się lub zobacz pomoc online dotyczącą plików cookie na stronie jej wydawcy.
Pamiętaj, że zablokowanie wszystkich ciasteczek z naszej strony może spowodować trudności w działaniu lub zupełnie uniemożliwić korzystanie z naszej strony.

 

 

Informacje o dofinansowaniu UE dla producenta mebli Pamil-Meb

© Meble PAMIL-MEB S.J. wszystkie prawa zastrzeżone
Solution by Agrafnet

čeština
Masz pytania? Napisz do nas... Wyślij